97,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 199 грн
Цей купаж поєднує індійську робусту з в'єтнамською, створюючи густий гіркий смак із характерними вишневими нотками. Аромат напою досить слабкий, але після споживання залишається легкий горіховий смак з деревними відтінками. Смакові показники поступаються купажам з арабікою, але це компенсується високим вмістом кофеїну та чудовим підбадьорюючим ефектом. Експерти рекомендують пити склянку води через 30-40 хвилин після чашки цієї висококофеїнової кави, щоб продовжити її дію та запобігти можливій сонливості, яка може настати після завершення дії кофеїну.
Кава з колекції присвячена ароматам Південно-Східної Азії. У цій лінійці поєднуються різні сорти кави з Індії, В'єтнаму та Уганди, переважно робуста, хоча в кожній із цих країн є невеликі плантації арабіки. Однак кліматичні умови там не сприяють високому врожаю останньої.Робуста, вирощена в кожній із цих країн, має свій унікальний присмак. Індійські зерна мають вишневий відтінок, угандійська кава — виражений аромат гіркого шоколаду, а в'єтнамська — деревно-горіхові нотки. Тим не менш, споживання чистої робусти без домішок залишається на аматора.
Каву можна заварювати різними методами. Але найкраще його смак розкриється при заварюванні в'єтнамською технікою. Для цього потрібний спеціальний фільтр-прес. За методикою спочатку на чашку ставлять фільтр, потім в нього всипають 1-2 ложки кави (7-8 грамів). За допомогою преса ретельно рівняють і вливають кілька мл окропу, щоб змочити мелені зерна, і знову трамбують. Далі заливають повний фільтр окропу і дають можливість воді перейти через пори в чашку. Все, готовий напій. Схожий смак дасть запарювання у чашці.
250 грамів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Львівська |
Країна виробник | Україна |
Форма випуску | Мелений |
Ступінь обсмаження | Середня |
Ступінь помелу | Дрібний |
Ароматизатор | Так |
Тип упаковки | Фольгований пакет |
Вага | 250 г |
Міцність кави | Середня |